fbpx

A vagyontöbbszörözés
lehetőségei

Startup Befektetési
Fórum 5.0
Díjmentes online rendezvény a vagyontöbbszörözés legdinamikusabb lehetőségeiről kisbefektetőknek. 

Tekintse meg az előadás videófelvételét most!

A rendezvényen szakértők mutatják be, hogyan kapcsolódhat olyan cégekhez és projektekhez, amelyek megindultak a vagyontöbbszörözés útján, és készek azonos feltételek mellett megosztani a sikerüket Önnel.

Regisztráljon és nézze vissza a Startup Befektetési Fórum 5.0 díjmentes rendezvényt, ahol akár konkrét befektetési ajánlatokat is kaphat közvetlenül a projektek tulajdonosaitól!

Startup befektetések
2023.

Az első körben a befektetők a fejlesztéseket és a prototípus elkészülését, a második körben a sorzatgyártó gépek elkészítését és az üzemek létrehozását finanszírozták. Most a piacra lépés finanszírozása van soron, melybe Ön is bekapcsolódhat. Ez az utolsó finanszírozási lépés. Innen már a termelés, a bevételek és a nyereségek, valamint sikerek esetén az osztalékfizetések következnek.

Esélyt adunk Önnek, hogy a már megvalósult üzleti modellhez csatlakozva Ön is lehetőséget kapjon álmai megvalósulására!

Hiszünk a magyar elme különlegességében, hogy nekünk magyaroknak világsikerre méltó ötletek, fejlesztések és találmányok lapulnak a zsebünkben…

…éppen ezért hoztuk létre azt a befektetési konstrukciót, melyen keresztül velünk karöltve bárki, minimális tőkével útjára indíthat kiemelkedő sikerekre reményt adó magyar startupokat, hogy eleinte a kockázatukban osztozva, később a minden reményünket meghaladó sikerükben is osztozhassunk.

Ismerje meg az infláció követés és az inflációt meghaladó nyereség és vagyontöbbszörözés lehetőségeit!
Boldog munkacsoport

Gondoljon csak bele! Hol tartana most Ön és a családja, ha lehetősége lett volna az induláskor üzletrészt szereznie a Facebook, az Apple vagy a Bosch cég alapításakor vagy az első éveiben. Ha az elmúlt évek újító, mára befutott vállalatai közül  a legsikeresebbeket csak egy kis részben is, de az Ön pénzéből finanszírozták volna, lehet, hogy már tíz- száz milliós éves osztalékok illetnék meg a befektetetett pénze után! Lehet, hogy a befektetéseinek következtében, mára már sok-százmilliós, vagy akár sok-milliárdos vagyonnal rendelkezne!
Az ilyen típusú befektetések ezidáig általában egy kiváltságos elit csoport privilégiumai voltak.
Most Ön is részt vehet akár a következő évek legnagyobbra növő vállalatainak elindításában, egy jobb, egy az emberek életét megváltoztató, megkönnyítő jövőnek a megteremtésében. Egy olyan jövő megalkotásában, amely miközben jobbá teszi a világunkat, vagyonnal és jóléttel jutalmazhatja a támogatóit és befektetőit.

Nagy dolgok történnek. Itt és most. Az Ön szeme láttára. Vagy a híradóból értesül  az eseményekről, vagy tulajdonosként a belső hírlevelekből.
Ez az Ön döntése.

Mi meg sem állunk a világsikerig.
Ön velünk tart?

Nézze meg most!

A regisztrációhoz és felvétel megtekintéséhez kattintson az alábbi gombra…

6 jelentős Startup,
amely utoljára fogad befektetői tőkét

A piaci érdeklődés gigantikus méreteket öltött, a sorozatgyártás megkezdődött, a piacra lépés fázisában vannak projektek, melyekből több projekt MOST áll nyitva utoljára a kisbefektetők előtt.

Dockstar

Kötél nélküli kikötési rendszer

Egyetlen gombnyomással telefonról lehetővé teszi a kikötést, akár egyetlen személy részéről.

EFC

EFC

Állítható puhaságú bútorok

Egyetlen mozdulattal állíthatóvá teszi az ágyak, székek, fotelek, kanapék, vagy akár autóülések puhaságát-keménységét.

Blokkwood

Az “elpusztíthatatlan fa”

Víztűrővé, alaktartóvá válik a Blokkwood fa, amely nem gombásodik, nem teszik tönkre a bogarak, antibakteriális lesz és gyönyörű. Mindezt teljesen ÖKO technológiával.

wingman

Safisoft

4 világszintű szoftver

A Safisoft egy szoftver portfólió, ahol Ön a befektetésével minden jelenlegi és jövőbeli szoftvert tulajdonosává válik.

BabyUnic

Babyunic

Multifunkciós gyermekjáték és gyermekbútor

15 az 1-ben fejlesztő gyermekjáték és bútor, amely 32 féle funkcióval rendelkezik. Egy igazi “transformers”.

Bikarbonát

Az élet egyik alap eleme

Teljesítményfokozó, regenerálódás gyorsító, elsavasodás gátló és öregedés lassító. Gyulladáscsökkentő, valamint cukorbetegség, elhízás és reflux kezelésére kiváló.

A 7. startup projekt

Ez legyen meglepetés!

A Safis cégcsoport egy új korszakot készül indítani a fejlesztésekben és az innovációkban.Egy olyan beruházást készül indítani, amelyben a maga nemében egyedülálló, és amire a világtörténelemben ilyen formában még nem volt példa.

Mikor érdemes jelentkeznie?

1) Ha feltaláló vagy újító

Ha Ön feltaláló vagy nemzetközi sikerre esélyes, technológiai vagy módszertani újítása van.

2) Ha befektetést keres

Ha befektetőként vagy kisbefektetőként szívesen válna társtulajdonossá egy következő világsikerben. Akár 200.000 forinttal tulajdonostárssá válhat egy-egy önálló startupban

 3) Ha kisbefektetőként szeretne tanulni és gyarapodni

Ha hallott már a startupokról, de nem tudja hogy kisbefektetőként hogyan érdemes viszonyulnia ehhez a lehetőséghez.

4) Ha csalódott

Ha csalódott a klasszikus befektetési formákban. Ha az elenyésző hozamok fényében szívesen megnézne kockázatosabb, de valódi, vagyonfelhalmozást lehetővé tevő lehetőségeket is.

5) Ha érdekli a vagyonteremtés témája

Ha szeretné tudni miként kerülhet egy következő világsiker tulajdonosai közé. Ha nem csak tudni akar egy lehetőségről, de azt is szeretné látni hogyan érdemes viszonyulnia a kockázathoz. Ha elgondolkodtatta az állítás, hogy a legtöbb ember számára vagyontöbbszörözés egyetlen reális lehetősége a startupokba történő befektetés.

6) Ha szeretné nyomon követni a futó projektek előrehaladását

Ha legutóbb is ott volt, de szívesen találkozna újabb feltalálókkal és mentoraikkal. Ha szeretné látni, hogy hova jutottak a futó projektek az elmúlt néhány hónap alatt.

7) Ha érti, hogy…

…a NAGY vagyonokat birtokló emberek többnyire olyan pénzek beáramlására számítanak, amelyért személyesen nem dolgozhatnak meg. Találmányokban, újításokban, illetve az azokba történő befektetésben gondolkoznak. Ez az amire ezen a rendezvényen Önnek is ajtó nyílik.

Tájékozódjon, becsülje fel a lehetőségeit
és ha úgy érzi élne a lehetőséggel,
döntsön egy jobb jövő mellett!

Segítünk Önnek tájékozódni és felkutatni a lehetőségeit, miközben alaposan körüljárjuk a startupokat és a startup vállalatokba történő tulajdonrész szerzés lehetőségeit. A rendezvényen 6 hazai találmányt birtokló, világsiker várományos startup vállalatot mutatunk be, amelyek a jövőnkre gyakorolt hatásuk alapján kiemelkedő jelentőséggel bírnak, és amelyekben még Ön is tulajdonrészt szerezhet.

Emberek mosolyogva szelfiznek

A regisztráljon most és tekintse meg a
Startup Befektetési Fórum 5.0 felvételét!